• Aquest 2019 Carnaval se celebra el primer cap de setmana de març.

Aquest dilluns s’ha presentat una iniciativa de Penedès Marítim per coordinar les programacions de Carnaval de Cunit, Calafell, Cubelles i el Vendrell. La voluntat és, d’una banda, promocionar aquesta festivitat com a reclam turístic de la zona, alhora que es vol sumar sinergies i facilitar la participació en els diversos actes del territori. En aquest sentit, s’han modificat alguns horaris d’inici de les rues per tal que comparses i públic puguin desplaçar-se entre els municipis.

Penedès Marítim també ha editat un tríptic amb una programació d’actes conjunta amb les rues i les activitats infantils més destacades de les quatre poblacions. Enguany, Carnaval se celebra el primer cap de setmana de març, però els actes previs comencen ja el 28 de febrer a Calafell i al Vendrell.

Les regidories de Turisme dels quatre municipis treballen conjuntament per fer del Carnaval un producte turístic destacat i promocionar, així, la vessant cultural i festiva del territori. El regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas, ha indicat que també s’està intentant aconseguir la implicació del Gremi d’Hosteleria de la comarca per incentivar paquets turístics i impulsar el el teixit comercial.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email