Aquest matí, l’alcaldessa de Cunit Dolors Carreras ha rebut a l’ajuntament al president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Ramon Ferré. Aquesta ha estat la primera trobada institucional d’aquesta legislatura, en la qual s’ha destaca la importància de la col·laboració entre les administracions locals.

La trobada ha tingut lloc a l’Ajuntament de Cunit i ha estat una oportunitat per a l’Alcaldessa i el President del Consell Comarcal de compartir perspectives i debatre sobre projectes i iniciatives destinades a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Cunit i la comarca en general, en els àmbits de Serveis Socials, Seguretat Ciutadana, Educació i Ocupació.

L’Alcaldessa, Dolors Carrerras ha agrait la visita del President del Consell Comarcal i ha subratllat la importància d’aquest tipus de col·laboració “alguns dels projectes locals actuals i futurs que requereixen el suport i la coordinació amb les altres administracions, com és el cas del Consell Comarcal”. 

Aquesta reunió ha posat de manifest la voluntat de les dues institucions de treballar juntes per abordar les necessitats i les oportunitats de Cunit i la comarca, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email