El pròxim 19 de juny, Cunit acollirà la primera experiència de ‘Speed Job Dating’ al municipi. Aquest esdeveniment testà organitzat pels ajuntaments del Vendrell, Calafell i Cunit conjuntament amb la Xarxa d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès i està destinat a facilitar el contacte entre empreses comarcals i persones en recerca activa de feina del sector de serveis a les persones com l’àmbit sociosanitari, personal neteja, estètica o altres perfils relaccionats.

L’activitat s’inspira en el concepte de les cites ràpides (speed dating), però en aquest cas, enfocat a l’àmbit laboral. Durant la jornada, els participants tindran l’oportunitat de mantenir entrevistes curtes d’entre 5 i 10 minuts amb diferents empreses, amb l’objectiu de donar a conèixer els seus perfils professionals i explorar possibles oportunitats laborals.

Les persones que s’inscriguin oferiran els seus perfils i experiències professionals durant tot el matí del 19 de juny, de 9:30 a 13.30h, davant l’Oficina de Turisme. Cal escanejar el codi QR per formalitzar les inscripcions i obtenir la cita prèvia o clicant en aquest enllaç.

El regidor d’Ocupació, Raul Salvador, destaca que “aquest tipus d’iniciatives són fonamentals per dinamitzar el mercat laboral local i oferir una plataforma directa perquè la ciutadania pugui trobar feina”.

Aquesta iniciativa està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email