Dissabte 21 d´abril a les 12h el jove cunitenc Rafa Gallego presentará el seu primer llibre “Politeia” a la Biblioteca Municipal Marta Mata.

Rafa Gallego va arribar a Cunit l´any 2000. Va acabar la primària a l´Escola Pompeu Fabra l´any 2006. Entre el 2006 i el 2012 va cursar la Secundària i el Batxillerat al Institut Ernest LLuch i Martí de Cunit. Davant la impossibilitat de continuar estudiant per limitacions econòmiques, va estar un any i mig aturat, durant el qual va formar part de Fórmula Còmica i  de l´Associació Unió Joves de Cunit (UJC).

Al juny de 2014 marxa a Alemanya (Colònia) amb el programa Formació Dual de fontaner . Al cap de dos anys torna a Cunit, i en dos mesos i mig torna a marxar ja que rep una oferta de treball al sector de l´hosterleria a Colònia, que ha anat compaginant amb estudis de psicologia i guió a distància.

Actualment, Rafa Gallego continua residint a Colònia, però ara treballa en una escola de primària com a professor/monitor. La seva idea es tornar en un any per poder realitzar aquí les seves pràctiques dels estudis de guió.

El proper dissabte ens presentarà a la Biblioteca la seva primera novel.la de títol, Pompeia, que com ell diu, “és la primera que m´atreveixo a publicar, però porto escrivint des de ben petit”. També explica que  la llavor d´aquesta novel.la va sorgir de les classes de filosofia, ja que Politeia prové de la ciutat utòpica descrita per Plató i narra l´evolució d´aquesta possible societat en un context postapocalíptic futurible, tot i que només es tracta d´un decorat on ambientar una història de ciència-ficció.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email