El dijous 27 de setembre, a les 19.00 h, la Biblioteca Municipal Marta Mata acollirà la presentació del llibre “Els col·leccionistes”, amb la participació de Núria Jané, autora del llibre i Llum Villanueva, del programa literari “Va de llibres” de Ràdio Cubelles.

Núria Jané Orpí, nascuda a El Vendrell l’any 1982, és arxivera a l’Ajuntament de Cubelles. Llicenciada en història (URV) i graduada en arxivística (UAB), ha escrit nombrosos articles de recerca històrica sobre el Penedès i el llibre Domenys del Penedès (1936-1938). Pel que fa a la literatura, ha guanyat el primer Premi especial de relat negre del 21è concurs de contes i narració breu Víctor Alari 2017, amb el relat Crim a la mostra de pallassos, i el II concurs de relats El vi fa sang, amb el relat l’Udol.

Els col·leccionistes és la seva primera novel·la, la qual es presenta com “l’enfrontament entre el coneixement científic i el que és inexplicable. Un relat gòtic en tres períodes temporals diferents i un desenllaç inquietant”. L’argument gira al voltant de la desaparició de la Natàlia, l’acompanyant d’una vídua rica que defensarà que ha estat assassinada i amb qui intenta comunicar-se mitjançant el seu esperit. Davant la impassibilitat de la policia, el doctor Florenci Rovirosa mirarà de treure’n l’entrellat a partir d’una investigació que el durà a recórrer els baixos fons de Barcelona i els seus propis temors.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email