La Central de Biblioteques de Tarragona, amb l’objectiu de donar suport a les biblioteques del territori, ha posat en marxa el projecte “Píndoles de Salut” que inclou, per aquest any, un lot de llibres relacionats amb aquesta temàtica, així com diverses activitats.

Durant el proper mes d’octubre trobareu a la biblioteca una exposició bibliogràfica del lot de llibres “Píndoles de salut”.

A més, tot coincidint amb la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, del 19 al 28 d’octubre,  un esdeveniment impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Associació Vida Sana pensat per agrupar actuacions orientades a promocionar i donar a conèixer el sistema de producció  ecològica i l’alimentació ecològiques entre la població.

Des de la biblioteca donem suport a aquest projecte de la Generalitat i us oferim un recull bibliogràfic entorn a aquest tema a més de dues activitats organitzades pel 19 d’octubre. A les 17:30h L’hora del conte “La poma”, a càrrec de la Montse López i a les 18h la xerrada: Salut, Alimentació i Microbis, a càrrec de Manuel Suárez.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email