L’Ajuntament de Cunit s’ha adherit a la campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya Per un establiment segur contra la violència masclista per donar suport a les dones que pateixen violència masclista i estan confinades. Per això, s’ha contactat amb els comerços i establiments que estan oberts durant aquest període d’estat d’alarma per fer-los arribar la informació i cartells de la campanya, per tal que els pengin en llocs visibles.

L’objectiu és que les dones en situació de violència masclista comptin al llarg del confinament amb el suport dels comerços per trucar al 900900120 o al 112.

Aquesta iniciativa es concreta en posar en lloc visible dels comerços un cartell amb el missatge següent: “Establiment segur contra la violència masclista. Si aquests dies de confinament sents que casa teva deixa de ser un espai segur per a tu o els teus fills i filles, aquí truquem per tu al 900 900 120 o al 112. #NoEstàsSola #JoActuo”.

Amb aquest missatge es vol ampliar el suport social a les dones que travessen aquestes situacions i que actualment poden estar aïllades. Una dona que s’acosta a un establiment i veu aquest cartell sap que pot comptar amb algú, que serà escoltada i podrà explicar la seva situació i que aquesta persona trucarà per ella al 900900120, per ser assessorada per professionals de l’advocacia, psicologia i l’atenció social, o al 112 en cas d’emergència.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email