Com cada any, la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, en la qual la Pedalada Popular esdevé l’acte més emblemàtic. Enguany, quan ja fa 10 anys que se celebra ininterrompudament, tindrà lloc el proper diumenge 16 de setembre amb inici i arribada a la Plaça de la Vila..

La concentració de la Pedalada Popular de Cunit tindrà lloc a la Plaça de la Vila a les 10:00h., per tal de fer el control de les inscripcions. Tot seguit, a les 10:30h. es donarà sortida a la Pedalada 2018, que recorrerà els carrers del municipi i zona de platja amb un traçat planer i apte per a totes les edats.

La pedalada, que recorre un circuit de 6 km de longitud pels carrers del nucli urbà i del Passeig Marítim, enguany està emmarcada en la Setmana de la Mobilitat 2018.

Es tracta d’una diada lúdica i divulgativa per conscienciar al població i sobretot als infants de la idoneïtat de fer servir mitjans de transport sostenibles com la bicicleta pels nostres desplaçaments pel municipi.

Desprès de l’èxit de la passada edició, enguany tornarem a comptar amb 4 segways a la Plaça de la Vila per qui vulgui aprendre a utilitzar aquest mitjà de transport.

La Pedalada comptarà amb el suport i la col·laboració del Club Ciclista Cunit i de Ferrovial Servicios. Es donarà esmorzar a tots els participants (entrepà i beguda) i es sortejaran uns obsequis.

L’acte finalitzarà a la mateixa plaça de la vila amb la tradicional fotografia col·lectiva.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email