El pròxim 26 de febrer obre les portes el primer centre de negocis de Cunit ‘I-Factory’.

Situat a l’Av Tarragona, 149-151 de Cunit, l’I-Factory obrirà les seves instal·lacions de forma gratuïta inicialment. L’equipament de co-treball ofereix espais i serveis tant persones emprenedores com a altres projectes empresarials.

Està dissenyat de manera que permet la privacitat en sales tancades i també fomenta la col·laboració entre professionals en altres espais compartits. Disposa de 3 despatxos totalment equipats per a la instal·lació d’una empresa, correctament il·luminats, climatitzats i amb connexions suficients (electricitat, telefonia, internet, etc.). També té 2 sales de reunions polivalents, a disposició de les empreses residents, no residents, organitzacions i persones que ho sol·licitin i que compleixen amb els requisits.

El centre acull també un espai obert de 24 espais de cotreball a disposició de les empreses. És un servei d’espais compartits que ocupa el centre de l’equipament. I un espai de Networking que ocupa un lloc important dins de les instal·lacions amb office i mobiliari compartit.

A més, d’una terrasa exterior.

Serveis complementaris:

– Serveis de recepció i atenció a visites.

– Servei de domiciliació d’empreses.

– Servei de reprografia (impressora).

– Sala de videoconferències.

– Connexió a Internet a través de fibra òptica.

– Connexió amb els sistemes ofimàtics (copiadora, escàner).

– Control d’accés al Coworking.

Qui estigui interessat pot apropar-se a l’I-Factory a partir del dia 26 de febrer i obtenir informació necessària, de dilluns a divendres de 10 a 14h.

David Marquínez, regidor de Promoció Econòmica i Empresa, es mostra molt satisfet per la posada en marxa d’aquest nou equipament pel municipi: “El nou espai de coworking ofereix un entorn modern i dinàmic per a professionals independents, empreses emergents i emprenedors. Està equipat amb les últimes tecnologies i serveis, i volem proporcionar una plataforma per a la creació de xarxes, la col·laboració i el desenvolupament de projectes innovadors”.

Amb una ubicació privilegiada i un entorn estimulant, l’IFactory es presenta com un impulsor clau per al desenvolupament econòmic i la creació d’empreses a Cunit i les zones adjacents.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email