Fins al dia 7 de juny es poden presentar sol·licituds per participar a la Fira d’Artesania de Cunit que s’inaugurarà el dia 30 de juny, i s’obrirà tots els divendres i dissabtes del mes de juliol i agost. Es tracta d’una fira sectorial que s’instal·larà al Passeig Marítim, i s’hi podran vendre productes artesans, tant del sector alimentari com no alimentari. Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.

L’activitat, promoguda  regidoria de Promoció Econòmica del Ajuntament de Cunit, té un doble objectiu: d’una banda, impulsar polítiques actives de dinamització a la zona del Passeig Marítim, i d’altra, contribuir a la promoció del teixit comercial ja instal·lat i aconseguir l’atracció de potencials consumidors.

Aquelles persones interessades, s’hi podran inscriure a través d’un dels següents canals:

  1. Presencialment, a l’Oficina d’ Atenció al Ciutadà del Ajuntament de Cunit.
  2. Enviant tota la documentació per correu administratiu, a través de  qualsevol oficina de Correus.
  3. Telemàticament a través de la seu electrònica de la pàgina web del Ajuntament. Dins del  catàleg de tràmits a la matèria de  foment de la promoció económica, s’hi pot trobar la documentació requerida.

No s’acceptarà cap sol·licitud per correu electrònic.

Cal presentar, entre d’altres documents, els arxius publicats a continuació segons el tipus de producte. La resta de documents, documents que cal presentar es poden trobar a les bases de la convocatòria.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email