Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Fins el dia 17 de maig es poden fer les sol·licituds per a participar com a artesà a la V Fira del Contraban, que es celebrarà el dissabte 1 de juny al Nucli Antic de Cunit. En aquest enllaç hi podeu consultar les bases de participació, i al final de la notícia, podreu descarregar els documents que cal presentar.

La jornada recrearà un dia quotidià dels cunitencs i cunitenques a la època de la postguerra.  Cunit, com moltes altres poblacions costaneres de Catalunya, va utilitzar el seu litoral per a fer entrar carregaments de tabac,  protegits per la foscor de la nit. Per a molta població, la majoria pagesos,  es convertí en una manera més de guanyar-se uns calerons a causa dels pocs recursos dels que disposaven.

Programa d’actes

  • 10 h, Inici de la fira amb les diferents parades d’artesans ubicades pels diferents carrers del Nucli Antic fins a les 21 h
  • 11 h -14 h, Activitats i jocs infantils a la Plaça del Casal i Trenet a la Plaça Santiago Rusiñol
  • 12 h, Projecció dels documentals a la sala d’actes del Casal Municipal.
  • 13 h, Cercavila musical pels carrers del nucli antic.
  • 17 h – 21 h, Activitats i jocs infantils a la Plaça del Casal i Trenet a la Plaça Santiago Rusiñol
  • 18 h,  a la Sala del Casal Municipal. Presentació del projecte de la ruta de la transhumància des de Cunit a la Santa Coloma de Queralt, a càrrec de Joan Rovira.
  • 11 h – 20 h, diferents carrers del Nucli Antic.  Exposició de vehicles i motos d’època en diferents carrers en els que es desenvolupa l’activitat.

Presentació de sol·lictuds

Els documents que cal presentar a l’OAC (segons s’escaigui) són:

Galeria d'imatges