Les Jornades Gastronòmiques de Novembre i Mostra de Tapes és una inciativa que pretén donar un impuls al sector de l’hostaleria i la restauració en un període de baixa activitat.

L’edició anterior va vendre més de 500 menús gastronòmics i s’espera incrementar l’oferta d’establiments i de menús gastronòmics i tapes. Amb aquesta iniciativa es pretén d’una banda potenciar les  activitats municipals fora del període estival per intentar desestacionalitzar la temporada en benefici del teixit comercial i l’ocupació, i de l’altre donar a conèixer els productes de temporada i proximitat, així com l’oferta de restauració existent a les dues viles.

El format triat serà molt similar a les anteriors edicions, disposarà de publicitat amb cartells i l’edició d’uns 3.000 llibrets amb tots els menús i tapes dels establiments de restauració que hi participen.

Els establiments de restauració interessats a participar-hi han de complimentar el formulari adjunt i enviar-lo a turisme@cunit.cat. El període d’inscripció finalitza el proper 16 d’octubre de 2019 i, poden participar-hi tots els establiments de restauració que ho desitgin en qualsevol de les dues modalitats existents, és a dir, menú gastronòmic i tapes o bé en totes dues alhora. Per últim, la participació és gratuïta.

instancia-jornades-gastronomiques-2019Cunit

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email