Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Les Jornades Gastronòmiques de Novembre i Mostra de Tapes és una inciativa que pretén donar un impuls al sector de l’hostaleria i la restauració en un període de baixa activitat.

L’edició anterior va vendre més de 500 menús gastronòmics i s’espera incrementar l’oferta d’establiments i de menús gastronòmics i tapes. Amb aquesta iniciativa es pretén d’una banda potenciar les  activitats municipals fora del període estival per intentar desestacionalitzar la temporada en benefici del teixit comercial i l’ocupació, i de l’altre donar a conèixer els productes de temporada i proximitat, així com l’oferta de restauració existent a les dues viles.

El format triat serà molt similar a les anteriors edicions, disposarà de publicitat amb cartells i l’edició d’uns 3.000 llibrets amb tots els menús i tapes dels establiments de restauració que hi participen.

Els establiments de restauració interessats a participar-hi han de complimentar el formulari adjunt i enviar-lo a turisme@cunit.cat. El període d’inscripció finalitza el proper 16 d’octubre de 2019 i, poden participar-hi tots els establiments de restauració que ho desitgin en qualsevol de les dues modalitats existents, és a dir, menú gastronòmic i tapes o bé en totes dues alhora. Per últim, la participació és gratuïta.

instancia-jornades-gastronomiques-2019Cunit

Galeria d'imatges