El pròxim divendres 12 d’abril, tindrà lloc a Cunit una nova acció solidària conjunta entre l’Ajuntament de Cunit, les AMPAs de les escoles Els Cossetans, Solcunit, l’Ins Ernest Lluch i l’AFA de l’escola Pompeu Fabra.

Es tracta una nova Xocolatada solidària que estarà ubicada a l’escola Sòlcunit, i que comptarà amb la col·laboració de les empreses de càtering escolar Ausolan, Hostea, del forn i pastisseria CASAS de Cunit i de l’establiment d’alimentació Bon Preu situat a Cunit. A més, gairebé 40 comerços locals  col·laboren en aquesta nova edició de la Xocolatada solidària, de la qual ja s’han celebrat 6 anteriorment i que es realitza a nivell de tota Espanya.

El berenar serà en acabar les classes de l’escola, a les 17h, el donatiu és de 3 euros.

Què és la Xocolatada solidària?

És una mobilització solidària en la qual participen cada any centenars d’escoles, instituts, empreses i entitats diverses que volen ajudar a investigar el càncer infantil. Per fer-ho, organitzen un berenar o un esmorzar en el seu centre, on cada participant aporta un petit donatiu per la seva tassa de xocolata calenta.

L’Hospital Sant Joan de Déu

És un centre de referència nacional i internacional en el tractament i la investigació del càncer infantil. És, a més, una entitat sense ànim de lucre que rep el suport de la societat per impulsar línies de recerca i nous tractaments, molts d’ells, pioners al món.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email