Ahir dimarts 26 de novembre, va tenir lloc una nova reunió entre els municipis del Penedès per on passa la ruta Cunit-Sta Coloma de Queralt. Un projecte que ha partit de Cunit i del qual en Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, ressalta “que volem rememorar la història en els nostres dies i que ens uneixi un vincle que va existir i que van viure els nostres avantpassats. Amb aquesta nova trobada entre els municipi de la Vegueria Penedès vam donar un pas més per a crear un nou producte turístic amb els actius de cada localitat“.

Els municipis de St Jaume dels Domenys, Arboç, La Bisbal del Penedès, Torrelles de Foix, Castellví de la Marca, Castellet i la Gornal i Cunit, van estar d’acord en recopilar tota la informació patrimonial i turística (tasca que es realitzarà a Cunit amb la incorporació d’un jove procedent del programa de pràctiques en la darrera convocatòria de 2019) i també amb el suport d’una estudiant de la Universitat Rovira i Virgili.

L’objectiu és crear un catàleg amb tot el contingut patrimonial dels municipis i oferir la Ruta com a nou atractiu turístic afegint serveis com allotjaments, restaurants, elements patrimonials, etc.

En les properes reunions es concretaran aspectes com la senyalització de tota la Ruta passant per tots els municipis.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email