L’ajuntament de Cunit ja té a punt el segon dels fons destinats a pal·liar els efectes de la crisi sanitària en aquesta ocasió, a les famílies del municipi que, de forma sobrevinguda, han patit situacions de vulnerabilitat.

Es poden demanar a partir de demà 9 de juny i fins el dia 28 d’aquest mateix mes.

Les necessitats bàsiques a atendre són: alimentació, vestit, allotjament, subministres bàsics, (aigua, llum, gas i telèfon), conciliació de la vida laboral i familiar en l’atenció als menors en risc (beques de menjadors escolars, casals, etc), necessitats educatives dels menors (reforç escolar, material escolar, equipaments informàtics, etc.), medicaments i despeses d’atenció sanitària.

Les persones que vulguin sol·licitar aquests ajuts caldrà que compleixen un seguit de requisits que estan establerts al punt 5 de les Bases d’aquests ajuts d’emergència social.

Entre aquestes situacions, es troba l’haver patit un ERTE, acomiadament, reducció de jornada o sigui un autònom que estigui cobrant la prestació d’atur per cessament forçat de l’activitat arran de la crisi sanitària.

Es tracta d’ajuts de quantia variable en funció dels membres de la unitat familiar de convivència i dels ingressos mensuals. A aquest efecte, es computen els ingressos econòmics de totes les persones que formen la
unitat familiar.

La presentació de les sol·licituds serà telemàtica a la Seu electrònica de l’ajuntament de Cunit i també presencialment a l’Oac demanant cita prèvia al 977 67 40 80, de dilluns a divendres de 9 a 14h.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email