L’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras i Berta Mercadé, en nom i representació de SOREA, han signat un nou Conveni a través del qual es formalitza la creació d’un Fons de Solidaritat dotat amb 5.000€. A la signatura del conveni ha assistit també el Regidor de Serveis Socials, Sr. Xavier Salvadó..

L’anterior fons de solidaritat va ser esgotat en la seva totalitat, i va servir per ajudar al pagament de factures d’aigua de famílies en situació de vulnerabilitat. Un total de 39 famílies es van poder beneficiar d’aquest ajut.

Aquesta iniciativa va sorgir a finals de l’any 2016 amb l’objectiu d’exempció del pagament de la factura de l’aigua (element de primera necessitat per a la vida de les persones) a aquelles famílies vulnerables segons la prèvia avaluació dels Serveis Socials.

Aquest nou ajut es gestionarà de forma conjunta entre els Serveis Socials de l’Ajuntament de Cunit i l’empresa SOREA. Les ajudes d’aquest nou Fons Solidari s’atorgaran fins que s’exhaureixi la dotació econòmica dels 5.000 €.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email