Data de l'última modificació: 13/01/2020

La descarrega del fitxer PDF pot trigar una estona, fins a 1 mínut, no cal tornar a fer clic a botó

Es posa en coneixement de tot el veïnat i visitants, que el diumenge 19 de gener a partir de les 10 del matí, amb motiu de la Festa Major d’Hivern 2020, tindran lloc la cercavila de gegantons pels carrers de Cunit que s’esmenten:

CERCAVILA INFANTIL
A les 10,00h. Sortida Pl. del Casal c. Empar Nadal, Pl. Santiago Rossinyol, C.Puig i Cadafalch, C. Francesc Macia, c. Sant Joan i arribada a la Pl. del Casal.

CERCAVILA ADULTS
A les 11.30h Sortida Pl. del Casal, pl. Esglèsia, c. Sant Isidre, Pl. De la Unió, c. Joan XXIII c. Major, c. Francesc Macia, c. Puig i Cadafalch, Pl. Santiago Rosinyol, c. Empar Nadal i arribada a la Pl. del Casal.

Per la qual cosa, queda prohibit estacionar vehicles en els esmentats carrers des de les 6 h. fins a les 14 h. del matí d’aquest dia. Els intervinents, espectadors i públic en general hauran de seguir en tot moment les ordres de seguretat dictades pel servei de la Policia Local i del servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Cunit.

Hauran de retirar les taules, cadires, ombrel·les, barres, jardineres i altres objectes situats a la via pública per no obstaculitzar el pas de l’actuació.

L’alcaldessa
M. Dolors Carreras Casany