Data de l'última modificació: 28/06/2023

La descarrega del fitxer PDF pot trigar una estona, fins a 1 mínut, no cal tornar a fer clic a botó

BAN

S’acosta novament la Festa Major d’estiu de Cunit 2023 i s’han programat activitats a la via pública amb la participació de les colles locals de Balls populars que aniran per diferents carrers de la nostra població i que a continuació s’esmenten:

Dissabte 8 de juliol, a les 19 hores.

CERCAVILA DE BALLS POPULARS: Recorregut: Inici Plaça de la Vila, C/ Major, C/ Francesc Macià, C/ St. Antoni, C/ Empar Nadal, C/ Ramon Casas, C/ Francesc Macià, C/ Puig i Cadafalch i arribada a la Plaça Santiago Rusiñol.

 Per aquest motiu restarà prohibit l’estacionament en aquest dia i en els esmentats carrers des de les 14h fins a les 00 h de la nit.

Diumenge 9 de juliol a partir de les 12 hores.

SORTIDA D’OFICI:  Recorregut: Inici Pl. de St. Cristòfol, Plaça Catalunya, C/ Empar Nadal, Plaça Santiago Rusiñol,  C/ Puig i Cadafalch, C/ Francesc Macià, C/ Major, Plaça de la Vila, C/ Joan XXIII, Plaça de la Unió,  C/ St. Isidre, i arribada a la Plaça de St. Cristòfol.

Per aquest motiu restarà prohibit l’estacionament en aquest dia i en els esmentats carrers des de les 8 hores del matí fins a les 14 hores del migdia.

( Es pot consultar els recorregut a la web: cunit.cat )

Per la qual cosa, es posa en coneixement de tot el veïnat i visitants,

El que es fa públic per a general coneixement i efectes oportuns.

Cunit, signatura a data electrònica

L´Alcaldessa

Dolors Carreras Casany