L’Ajuntament de Cunit ha posat en marxa a la Llar d’Infants Municipal El Trenet l’activitat “Música en família a Cunit”, adreçada a famílies amb infants de 0 a 2 anys.

L’Escola de Música Contrapunt és l’encarregada de dur a terme aquesta activitat, que es realitza tots els dimecres, de 17’15 h a 18’00 h, fins a la finalització del curs escolar, el mes de juny.

Tenint en compte que la música ens permet expressar tot allò que no som capaços de verbalitzar, el que es vol aconseguir amb aquestes sessions és adquirir un llenguatge musical, amb el qual els infants experimentin sentiments i emocions, a través de cançons, jocs i moviments.

L’objectiu d’aquestes sessions és gaudir al màxim de l’estona de música i aprendre indirectament a través d’una escolta activa, amb la finalitat que els infants vagin integrant la música, vagin captant la pulsació a través de moviments i entenguin conceptes musicals simples, entre molts altres aspectes. Tot això amb la col·laboració i el suport de les mares i els pares dels infants.

Yolanda Sánchez, regidora d’Educació, explica que “aquest projecte respon a la voluntat de l’Ajuntament de fomentar la música a nivell municipal i d’impulsar l’educació musical en tots els nivells educatius”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email