El Govern de l’Estat ha fet públiques les mesures definitives per la sortida dels menors de 14 anys al carrer. Serà a partir del diumenge 26 d’abril quan es podrà a sortir a passejar amb un adult responsable, un cop al dia i màxim una hora.

No es podrà anar més enllà d’un km de distància del domicili i l’horari permès per les sortides serà entre les 9 del matí i les 9 del vespre.

S’ha demanat que s’eviti que els nens i nenes surtin al carrer a les ‘hores punta’. Cada adult podrà sortir fins a tres infants que convisquin amb ell. La persona adulta també pot ser algun germà/germana gran, sigui com sigui seran els responsables dels menors i seran els responsables de controlar les mesures de distanciament social (entre 1 i 2 metres). Els majors de 14 anys poden sortir per a les activitats autoritzades.

Els infants podran portar patinets, pilotes o joguines, podran córrer, saltar i fer exercici, però no anar a parcs de jocs infantils.

Els petits que presentin símptomes com febre, que poguessin ser compatibles amb els del coronavirus COVID-19, o que estiguin en quarantena, no podran sortir al carrer.

L’ajuntament de Cunit demana a la ciutadania que continuï amb el comportament exemplar que està tenint fins ara, i que les sortides al carrer amb els menors es facin d’acord amb totes les instruccions de seguretat. 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email