Avui dilluns 13 de setembre les tres escoles de Cunit, la Llar d’Infants Municipal El Trenet i l’Institut Ernest Lluch han obert les seves portes i les aules a 2.000 alumnes.

L’Institut Ernest Lluch i Martin acull a més de 800 alumnes entre l’ESO, el Batxillerat i els Cicles formatius. L’escola Pompeu Fabra, prop de 300; l’escola Solcunit 426, l’escola Cossetans 370 i la Llar d’Infants 90.

Amb l’inici del període de matriculació divendres, les dades provisonals d’alumnes del CFA Dolors PAul és de 51.

Una tornada a l’escola, a la qual des de l’ajuntament de Cunit es vol posar en valor a tota la comunitat educativa. Encara en una situació pandèmica, i després dels esforços del curs passat, aquest s’encara amb alguna relaxació de les mesures però sense baixar la guàrdia perquè encara cal aplicar les prevencions en la seguretat dels equips docents i de l’alumnat.

En aquest sentit, l’Ajuntament continua apostant per aquesta prevenció amb la continuació del reforç especial de neteja i desinfecció a les tres escoles, a la Llar d’Infants i també al CFA Dolors Paul. A més, s’ha portat a terme el Pla de manteniment que es fa habitualment als mesos d’estiu amb les actuaciones als centres educatius més necessàries per començar el curs amb els edificis a punt.

Yolanda Sánchez, regidora d’Educació ha donat la benviguda a les aules a tota la comunitat educativa en aquest video.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email