La regidora de Formació i Ocupació, Montse Càmara, va donar compte al Ple municipal del passat dijous de la “Memòria del SOM Cunit 2021.23”. La podeu consultar en aquest enllaç

Com va explicar a la seva intervenció aquest document és un recull de totes les accions realitzades entre 2021 i 2023 del Servei d’Ocupació Municipal de Cunit. Les principals línies d’acció del SOM Cunit són:

  • Formació com a principal element per la millora de les competències professionals. Amb dos tipus d’accions formatives com són la formació pròpia del SOM Cunit i la formació ocupacional.
  • Borsa de treball com a mecanisme d’intermediació entre empreses i treballadors/es en recerca de feina
  • Orientació laboral, amb serveis especialitzats en persones amb discapacitat i/o trastorn mental.
  • Programes ocupacionals, mitjançant subvencions del SOC que tenen per objectiu oferir als col·lectius més vulnerables mecanismes d’inserció laboral.

La regidora de Formació i Ocupació ha valorat molt positivament les accions dutes a terme i els resultats obtinguts al SOM Cunit. Ha fet èmfasis en el treball transversal amb altres departaments com la Regidoria de Tecnologia, Informació i Transparència, per la creació d’una sala d’informàtica, el Dpt. de Media Ambient per la col·laboració en la formació de jardineria i Protecció Civil que ha donat recolzament al CP de Socorrisme. Ha admès la importància dels serveis que treballen en contacte directe amb les persones com és el SOM Cunit i la necessitat de continuar treballant donant resposta a les necessitats de la ciutadania.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email