Demà dimecres, 1 de juliol, l’oficina de turisme torna a obrir les seves portes i oferir el servei d’informació turística a tots/es els ciutadans/es i turistes que visiten Cunit.

Tot i així, el servei que oferirà aquest estiu serà diferent dels altres donada l’actual situació davant la covid-19 i l’obligació d’establir mesures de prevenció a l’equipament.

Només s’oferirà servei de taulell als usuaris on se’ls proporcionarà tota la informació que necessitin o demanin en cada cas.

La zona de taules de consultes i la zona d’ordinadors restarà tancada al públic. Tampoc es realitzaran els tradicionals tallers de manualitats que s’oferien cada estiu pels més petits.

L’horari pels mesos de juliol i agost serà de dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 17h a 20h. Els diumenges l’equipament romandrà tancat.

Des del servei de megafonia que hi ha instal·lat a l’equipament amb altaveus a tot el litoral cunitenc s’aniran reproduint una sèrie de missatges recordatoris sobre la necessitat de mantenir la distància social a la platja i seguir les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries.

“Aquest és un servei de proximitat pels cunitencs i pels que ens visiten. Volem donar informació del nostre municipi i de tots els serveis que podem oferir com a municipi”, afirma el regidor de Turisme i Patrimoni Jaume Casañas. El regidor també remarca que “el turisme és un sector molt important per l’economia cunitenca, i l’Oficina de Turisme de Cunit és una porta d’arribada a molta gent que ens visita i que tria Cunit per passar les seves vacances. Aquest és un estiu molt diferent, però que amb responsabilitat, podem gaudir igual del nostre entorn privilegiat”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email