S’aprova el Pla director de renovació de l’edifici perquè sigui el referent de la vida cultural i social del nucli antic del municipi. Hi haurà un procés participatiu de la ciutadania.

El Ple de l’Ajuntament de Cunit ha aprovat l’estudi previ a la remodelació de tot l’edifici del Casal Municipal. L’estudi, com a Pla director, proposta un seguit d’actuacions amb l’objectiu de convertir-lo en el referent de la vida cultural i social del nucli antic i de tot el municipi.

De forma resumida, les accions que es proposen a portar a terme són:

  • Remodelació complerta de la sala d’actes per elevar el seu estàndard de qualitat i seguretat, dotant-la de serveis i potenciant la seva multi-funcionalitat com a Sala de Teatre i altres actes.
  • Incorporació dels dos soterranis amb sales complementàries a la sala d’actes, tant d’assaig com magatzems i camerinos.
  • Reordenació complerta dels accessos per afegir representativitat i funcionalitat.
  • Incorporació de sales d’exposició, multi ús i espais d’entitats.

Aquest estudi determina les directrius del futur projecte d’adequació del Casal Municipal i s’ha aprovat com a instrument vàlid per a tirar endavant la remodelació integral de l’edifici.

Caldrà desenvolupar un projecte d’arquitectura que compleixi amb la normativa de seguretat i d’accessibilitat, àmbit que actualment compta amb mancances importants.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email