• Es tracta d’oferir a joves i famílies informació sobre les possibilitats que tenen després de la secundària
  • Després de Cunit, es faran xerrades en d’altres municipis del Baix Penedès

 La setmana vinent comença el cicle de xerrades “I després de l’ESO, què?”, adreçades a pares i alumnes de 3r i 4t d’ESO. La primera xerrada tindrà lloc el proper dijous 31 de gener, a l’Institut Ernest Lluch. Es tracta d’una presentació orientativa de les opcions i itineraris, laborals i acadèmic, que tenen els joves quan acaben l’etapa d’estudis obligatoris.

L’Oficina Jove del Baix Penedès organitza aquest cicle anualment. La voluntat és crear un espai de trobada en què joves i famílies puguin resoldre dubtes i intercanviar opinions sobre què es por fer, una vegada acabin d’estudiar l’ESO. Per exemple, a quines opcions formatives es pot accedir amb amb la titulació d’ESO? I sense? Som es pot accedir a un cicle de formació professional?

Un dels elements importants a l’hora d’escollir el futur laboral és l’autoconeixement i la consciència de les pròpies habilitats, personalitat i interessos.

La primera xerrada es farà dijous 31 de gener a l’Institut Ernest Lluch (av. Del Castell, s/n) de Cunit, a les 18.30 hores. Posteriorment, durant el mes de febrer, el cicle passarà pel Vendrell (Institut Mediterrània), la Bisbal del Penedès (Institut Coster de la Torre), l’Arboç (Institut de l’Arboç), Segur de Calafell (Institut La Talaia) i Calafell (Institut Camí del Mar).

Totes les xerrades són obertes a la ciutadania en general, encara que no siguin alumnat del centre ni visquin al municipi.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email