L’ajuntament de Cunit i el CF Cunit han arribat a un acord pel qual l’Escola de Futbol passa a ser municipal a partir del setembre, és a dir, de la propera temporada 2020/2021.

Això vol dir que serà la regidoria d’Esports la que gestionarà aquest nou servei com a municipal, que contemplarà tarifes competitives des de categories d’iniciació fins a cadets.

Amb aquest nou pas, es vol facilitar l’accés a la pràctica esportiva i concretament al futbol amb les majors garanties de qualitat i servei.

Comença així un nou projecte que promou valors com el de l’esforç, a treballar en equip per un objectiu comú, a superar dificultats, a controlar emocions, a compartir, a respectar, a tenir ambició i sempre amb humilitat, en definitiva, integrant l’activitat física, el desenvolupament cognitiu i la vessant emocional; tot amb un aprenentatge obert.

L’Escola de Futbol Municipal oferirà entrenadors titulats i Pla pedagògic integral.

Tecnificació Futbol
Hi haurà també un servei complementari de Tecnofocació d’entrenaments individualitzats o amb grups reduïts on treballar tècnica, tàctiques, segons l’anàlisi previ del jugador/a.

Qui estigui interessat en fer les inscripcions cal que s’adreci al Camp de futbol, els dimarts i dijous de 18:30h a 20:00h

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email