L’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Comerç i Consum ha acordat, amb les direccions de les Residències d’Avis i Àvies del nostre municipi, tres sortides del Trenet perquè la gent gran que hi resideix pugui gaudir d’un recorregut turístic pel municipi.

Els avis i les àvies residents que així ho vulguin, podran conèixer d’una altra manera les nostres zones comercials, el Passeig Marítim i els elements culturals i patrimonials que configuren el nostre municipi.

Les sortides han començat avui divendres amb els i les residents de la Residència l’Alzina. Dimarts 25 de juliol serà la Residència Santa Anna qui gaudirà del trenet a les 10:00 h i, finalment, el divendres dia 4 d’agost, la Residència Novallar prepararà la sortida dels seus/les seves residents a les 10:30 h.

En paraules de la regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque, “els avis i les àvies de les nostres residències podran gaudir d’una estona de diversió, alhora que coneixeran el nostre municipi des d’una perspectiva més lúdica. Cuidar a la nostra gent gran és una obligació dels poders públics i, malgrat que només és un petit detall, estic convençuda que s’ho passaran bé durant el recorregut”.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email