• Va tenir lloc durant el cap de setmana del 7 i 8 de juliol

La platja de Les Sorres de Cunit ha marcat un canvi de tendència en el Vichy Catalan Vòlei Tour-Campionat de Catalunya 2018. Per primer cop cap de les parelles que han dominat el campionat fins ara ha pujat al podi, amb la qual cosa la competició guanya en emoció i resta més oberta. A Cunit han guanyat les parelles formades per Marta García i Marta Galceran, en categoria femenina, i per Agustín Correa i Lluís Badosa, en la masculina.

Marta Garcia i Marta Galceran han guanyat per 2-0 a la parella formada per Carla Martínez i Rebeca Fernández. Un partit amb superioritat de la dupla guanyadora en que les subcampiones han lluitat fins al final i a punt han estat de forçar el set del desempat. Tot i així, les ‘Martes’ han sabut dominar en tot moment i tancar el partit. En tercera posició han quedat les parelles formades per Virgínia Carmona i Sandra Campo, per una banda, i Zoe Bardasco i Júlia Castanys per l’altra, atès que la disputa del partit per la lluita pel bronze no s’ha pogut finalitzar.

En categoria masculina, Agustín Correa i Lluís Badosa han guanyat a la gran final a la parella brasilera formada per Harley Marqués i Moisés Santos. Correa i Badosa han superat, contra pronòstic, als brasilers per 2-0. Davant tenien un dels jugadors més icònics del vòlei platja a nivell mundial. Harley Marqués, de 43 anys, va ser or al rànquing mundial de 2008 i plata al 2009, i acumula una gran quantitat de títols en el World Tour. Tot i així, Correa i Badosa han sabut controlar el partit i han acabat imposant-se. En tercera posició ha acabat la dupla formada per Noé de Mena i Conrad Rovira.

Guanyadors Categoria masculina (4 primeres proves)

  • Vilanova i la Geltrú: Nicolás Zanotta – Federico Corbo
  • El Masnou: Nicolás Zanotta – Federico Corbo
  • Lloret de Mar: Conrad Rovira – Ferran Serra
  • Cunit: Agustín Correa – Lluís Badosa

Guanyadores Categoria femenina (4 primeres proves)

  • Vilanova i la Geltrú: Erika Kliokmanaite – Carla Martínez
  • El Masnou: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza
  • Lloret de Mar: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza
  • Cunit: Marta García – Marta Galceran

Cunit també ha proclamat, com a totes les proves del circuit, a la “Parella Perfecta” de la jornada, on Vichy Catalan premia amb un lot de productes als millors jugadors del cap de setmana. En aquesta ocasió, han estat Marta Garcia i Agustín Correa els guanyadors d’aquest guardó. El premi els l’ha entregat l’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras. També han assistit a l’entrega de premis Ivan Faccia, regidor d’esports de Cunit; Toni Reboredo, representant de Bextrm i Oscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol.

Amb la prova de Cunit s’arriba a l’equador del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. Per davant en queden 3 jornades més i la gran final de Cambrils. Abans, però, la següent prova del Vichy Catalan Volei Tour serà el proper cap de setmana, 14 i 15 de juliol, a la platja del Varador de Mataró.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email