Les VII Jornades Gastronòmiques i IV Mostra de Tapes del Penedès Marítim han finalitzat amb una bona acollida pel sector de la restauració, malgrat que al novembre és un mes habitualment de baixa afluència, i on molts establiments aprofiten per fer vacances.
En resum, el balanç final ha estat de 396 menús gastronòmics i 21 tapes venudes al Penedès Marítim, i es calcula que l’impacte econòmic directe de la campanya ha sobrepassat els 8.500 euros en benefici del sector de la restauració local.
Per últim, les regidories de Turisme del Penedès Marítim valoren positivament l’esdeveniment, pel que comporta a la promoció del sector de la restauració i a la gastronomia com actiu turístic, a més de l’impacte econòmic positiu pel municipi, i en particular pel sector de la restauració.
Guardons 2019:
- Millor menú gastronòmic 2019 del Penedès Marítim: La Salseta
- Millor menú gastronòmic 2019 de Cubelles: Restaurant Fermin’s
- Millor menú gastronòmic 2019 de Cunit: Masia Can Nicolau – Rodaví
- Millor tapa 2019 del Penedès Marítim: El Canalla