Els veïns que tinguin infants ja poden lluir al cotxe l’enganxina de Cunitenc o Cunitenca a bord. Es tracta d’adhesius de precaució al volant, per col·locar al vidre posterior dels vehicles, amb la imatge del Drac i la Draga de Cunit. Ha estat una iniciativa de la regidoria d’Ensenyament, inspirada en unes enganxines semblants que es van editar a Cubelles. Per ara s’han fet 500 còpies de cada model i es repartiran de forma gratuïta. A partir d’aquesta setmana ja es poden recollir les enganxines Cunitenca i Cunitenc a bord.

El regidor d’Ensenyament, Jaume Casañas, destaca que van escollir la imatge del Drac i la Draga de Cunit per motivar el sentiment d’identitat entre els veïns del poble i “per posar en valor el nostre patrimoni”. El Drac i la Draga són dues de les bèsties de foc dels Joves Diables de Cunit i són elements molt estimats al municipi.

A partir d’aquesta setmana ja es poden recollir els adhesius en dos punts del municipi: a l’Oficina de Turisme (c. Francesc Macià, 3), que actualment obre de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores, i a la Biblioteca Municipal Marta Mata (c. de la Creueta, 17), en horari de dilluns a divendres de 9 a 20 h, i els dissabtes de 9 a 14 h.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email