Les educadores de la Llar d’Infants El Trenet de Cunit continuen amb la seva formació, que consideren de vital importància per estar a la vanguarda de les últimes tendències educatives.

La formació és un dels pilars en els quals es basa la seva tasca i ha esdevingut una metodologia del centre. En aquests moments, i davant la impossibilitat de fer la formació de manera presencial, han optat per la via telemàtica.

L’equip educatiu del centre ha acabat un curs sobre el moviment i joc lliure, que els ha servit per ampliar la seva mirada vers l’infant sota la pedagogia Pikleriana, la qual té una visió de l’infant i les seves capacitats basades en un profund respecte vers la infància.

Les educadores de la Llar d’Infants El Trenet agraeixen a la Rosa Pàxia la manera com els ha trasmès l’essència d’aquesta mirada.

L’infant no juga, viu. Viu molt seriosament implicant-se tot ell, implicant totes les seves funcions, i totes les seves emocions en cadascun dels actes des que neix“. Anna Tardos, psicòloga infantil, filla d’Emmi Pikler.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email