L’emissora municipal Ràdio Cunit realitzarà una entrevista en solitari a un/a representant de cada un dels partits que es presenten a les properes eleccions municipals, que se celebraran el diumenge 26 de maig. L’entrevista anirà al voltant del programa polític que cada força política presenta i de l’equip humà que hi ha darrere.

Als comicis del 26 de maig, a Cunit s’hi presenten nou candidatures. Les dates de les entrevistes s’han assignat segons la representació obtinguda en les eleccions del 2015, en ordre invers. Les entrevistes s’emetran de dilluns a divendres, en horari de 13.15 a 14 hores, i es podran seguir per l’emissora 107.0 FM i, online també en directe i posteriorment en format podcast, pel portal web de Ràdio Cunit. Les dates de les entrevistes són les següents:


Debat electoral el 22 de maig

A  més de les entrevistes en solitari, s’ha convocat un debat, per dimecres 22 de maig, en què s’hi han convidat totes les candidatures que es presenten a les eleccions municipals, tant si van obtenir representació en les passades eleccions com si no. El debat es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cunit i també es podrà sentir en directe per l’emissora 107.0 FM i, també en directe i posteriorment en format podcast, pel portal web de Ràdio Cunit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email