Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

L’emissora municipal Ràdio Cunit realitzarà una entrevista en solitari a un/a representant de cada un dels partits que es presenten a les properes eleccions municipals, que se celebraran el diumenge 26 de maig. L’entrevista anirà al voltant del programa polític que cada força política presenta i de l’equip humà que hi ha darrere.

Als comicis del 26 de maig, a Cunit s’hi presenten nou candidatures. Les dates de les entrevistes s’han assignat segons la representació obtinguda en les eleccions del 2015, en ordre invers. Les entrevistes s’emetran de dilluns a divendres, en horari de 13.15 a 14 hores, i es podran seguir per l’emissora 107.0 FM i, online també en directe i posteriorment en format podcast, pel portal web de Ràdio Cunit. Les dates de les entrevistes són les següents:


Debat electoral el 22 de maig

A  més de les entrevistes en solitari, s’ha convocat un debat, per dimecres 22 de maig, en què s’hi han convidat totes les candidatures que es presenten a les eleccions municipals, tant si van obtenir representació en les passades eleccions com si no. El debat es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cunit i també es podrà sentir en directe per l’emissora 107.0 FM i, també en directe i posteriorment en format podcast, pel portal web de Ràdio Cunit.

Galeria d'imatges