Amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, les AMPA de les 3 escoles del municipi (Escola Pompeu Fabra, Escola Solcunit i Escola Els Cossetans) han tornat a organitzar aquest any, de forma conjunta, una xocolatada solidària, amb l’objectiu de recaptar fons que aniran destinats íntegrament a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquesta iniciativa, que porta per lema “Taca’t pel càncer infantil”, celebra enguany la tercera edició i es portarà a terme el proper 14 de febrer a l’Escola Solcunit, a partir de les 17’00 h.  El repte és aconseguir 1.200 xocolatades (1 xocolatada per cada nen/a diagnosticat a l’any a Espanya).

L’activitat està oberta a tothom qui vulgui participar i comptarà amb diferents activitats d’animació infantil com classes de Zumba Kids, balls, jocs, pompes de sabó, etc.

El Pla Educatiu d’Entorn de Cunit col·labora amb aquesta iniciativa en tractar-se d’una activitat que potencia els espais de convivència de l’entorn escolar, l’educació en valors i el compromís cívic.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Cunit anima a tothom a participar d’aquesta tercera edició de la xocolata solidària en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email