La regidoria de Comerç i Consum fa una valoració positiva de les activitats organitzades en el període d’estiu.

Malgrat el context gens amable provocat per la pandèmia COVID-19, la regidoria de Comerç i Consum va organitzar diverses activitats en el període d’estiu, amb l’objectiu d’impulsar l’activitat econòmica del petit comerç de proximitat de Cunit.

Les tres activitats més importants (Trenet turístic d’estiu, la Fira d’Artesania al Passeig Marítim i la Fira Estocs-Comerç) es valoren, des de la regidoria, de forma molt positiva.

Així, el Trenet turístic ha estat un èxit per la gran participació de les persones residents i visitants omplint els aforaments permesos en gairebé cada viatge.

La Fira d’Artesania, celebrada al Passeig Marítim, va oferir productes variats a les persones que la van visitar i  va estimular el consum dels establiments situats a la zona.

La Fira d’Estocs-Comerç, adreçada als establiments de Cunit que van voler participar, ha complert amb l’objectiu inicial: vendre els productes finals de temporada.

En paraules de la regidora de Comerç i Consum, Beatriz Luque “malgrat el clima advers provocat per la COVID-19, el risc ha valgut la pena. Les tres activitats han aconseguit els objectius proposats, els establiments comercials ha incrementat les seves vendes i les persones residents i visitants del nostre municipi han pogut gaudir de les activitats proposades. Poc a poc, anirem recuperant la tan esperada normalitat”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email