● El concurs, que es durà a terme el pròxim dissabte 4 de novembre, pretén posar en valor la riquesa gastrònomica dels països que configuren la riquesa de la societat cunitenca.
● L’activitat està oberta a tota la ciutadania del municipi i comptarà amb la participació d’especialistes de l’àmbit gastronòmic de Cunit.

Potenciar el descobriment i la riquesa de la diversitat cultural de Cunit és el principal objectiu que motiva aquesta activitat. Una de les millors maneres de conèixer els costums dels altres és apropant-nos als plats que alimenten el dia a dia de cada família. És per això que presentem aquesta activitat gastronòmica que posa en el centre la riquesa de la descoberta de les diferents maneres d’assaborir el món. Però en aquesta activitat no només tastarem noves receptes, sinó que gràcies al format concurs potenciarem la coneixença i el treball en equip entre els ciutadans i ciutadanes de Cunit més enllà d’edats, gèneres, creences o orígens.

El concurs es realitzarà el pròxim dissabte 4 de novembre a les 10.30 h al Centre Cívic Cal Cego i està obert a tota la ciutadania. No cal tenir coneixements previs de cuina ni portar cap aliment o estri de casa. Per participar en el concurs, l’únic necessari és tenir ganes de compartir un espai on conèixer, intercanviar i degustar nous sabors en companyia de persones diverses. A més a més, hi haurà un jurat de luxe format per experts de l’univers gastronòmic de Cunit.

Cal inscripció a www.azahara.org

Aquest concurs de cuina intercultural s’organitza des de l’Associació Azahara amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cunit dins del marc del Pla de Convivència i Civisme que treballa des de l’àmbit cultural, comunitari i educatiu en favor de la ciutadania del municipi.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email