El passat cap de setmana del 2 i 3 de març, es va celebrar al Palau d’Esports de Granollers el Campionat de Catalunya de Grups Xous i Quartets Nivell 4 Superior), competició on es van poder veure als millors patinadors i patinadores del nostre país.

El club cunitenc Artístic Skating Cunit va guanyar l’or en tres de les cinc competicions que es van disputar a Granollers, grups petits amb la coreografia “No Essence“, grups júniors “Esculpint el destí” i quartets sènior amb la coreografia “Vortex“. Els altres dos campions de Catalunya han estat el Club Patí l’Aldea en quartets júnior i el CPA Olot en grups gran.

Des de l’Ajuntament de Cunit volem donar un cop més l’enhorabona al club Artístic Skating Cunit pels bons resultats obtinguts en el Campionat de Catalunya de Grups Xous i Quartets 2024 i per la bona feina esportiva que està realitzant en el nostre municipi.

Molta sort a les pròximes competicions, Campionat d’Espanya Grup Xou petit i Quarter el 23 i 24 de març a Santander i Campionat d’Espanya Grup Xou Júnior el 6 d’abril a Alcoy.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email