El passat 22 de novembre l’alumnat de 3r d’ESO va recollir aliments per a les famílies més necessitades de Cunit

El passat 22 de novembre l’alumnat de 3r d’ESO, en col·laboració amb Càritas Cunit i el Banc d’aliments municipal, va participar del Gran Recapte de manera activa col·laborant en diverses tasques relacionades amb aquesta jornada solidària. 

El matí va començar amb la visita al Banc d’aliments municipal i a les dependències de Càritas Cunit, on les persones responsables van explicar l’alumnat tot el sistema de recollida i distribució dels aliments a les persones necessitades. 

Després de la visita, tot l’alumnat de la classe de 3r A va adreçar-se als supermercats Aldi i Bon Preu on van exercir com a voluntaris convidant als clients a participar-hi de la donació d’aliments i recollint i catalogant els productes donats. Un altre grup d’alumnes es van adreçar a les dependències locals on s’emmagatzemaven els aliments per tal d’ordenar-los i preparar-los per a la seva distribució. A més, a l’Institut es va muntar una taula de recollida per tal que tots els membres de la comunitat educativa poguessin contribuir en la donació d’aliments.

Però la jornada no va acabar al matí. Durant la tarda, prop d’una trentena d’alumnes de la resta de grups de tercer va continuar amb la tasca de recollida  conjuntament amb els voluntaris de Càritas Cunit i amb la participació del professorat de l’Institut. 

La jornada va esdevenir tot un èxit. Es calcula que només a Tarragona i a les Terres de l’Ebre es van recollir més de 500.000 quilos d’aliments. Sens dubte, una molt bona experiència per al nostre alumnat que segur que es repetirà en posteriors convocatòries.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email