Jaume Casañas ha tingut la darrera reunió amb els municipis que limiten amb Cunit. Es tracta d’una trobada a l’Ajuntament de Cunit amb l’alcalde de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado, amb el qual ha tractat assumptes de les urbanitzacions de muntanya que comuniquen tots dos municipis (Els Rosers, Trencarroques) com per exemple la gestió de la neteja de les franges de seguretat com a actuació de prevenció d’incendis forestals.

L’alcalde de Cunit ha posat damunt la taula també una qüestió pendent com és acordar la definició del límit entre els dos territoris que, actualment, està en mans de l’Insitut Cartogràfic de Catalunya.

També s’ha parlat de la potencialitat turística dels dos municipis per potenciar el turisme slow i senderisme. La recent incorporació de Cunit al projecte de recuperació del Cami Ramader de Marina, on ja hi són l’Ajuntament de Castellet i la Gornal i el Parc Natural del Foix, pot impulsar aquesta línia de treball.

Com a línia de treball a futur i després d’integrar-se al projecte del Cami Ramader de Marina, Jaume Casañas ha manifestat l’interès que les muntanyes i espais naturals de Cunit poguessin formar part del Parc Natural del Foix, ampliant el perímetre protegit del Parc Natural del Foix fins a Cunit. Concretament, incorporant les Muntanyes de Cal Santó, Puig de Tiula i Sant Antoni a través del connector natural del Fondo d’en Blai, capçalera de la Riera de Clariana que desemboca a Cunit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email