El col·lectiu Festes Feministes de Calafell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cunit, ha posat en marxa una campanya de sensibilització i prevenció de conductes masclistes amb motiu del Carnaval. A més de denunciar les conductes intimidatòries i violentes, un altre objectiu de la campanya és empoderar les dones davant de les actituds masclistes que es puguin trobar. Els cartells de la campanya lluiran en equipaments municipals, comerços i en les carrosses i comparses participants en la Rua de Cunit, de dissabte.

Mitjançant la campanya Per Carnaval no tot s’hi val, es recorda els telèfons on es poden adreçar les víctimes d’assetjament i agressions. Es tracta de telèfons especialitzats, gratuïts i amb disponibilitat 24 hores de la línia d’atenció contra la violència masclista de l’Institut Català de les Dones (900 900 120), i el telèfon de CatSalut Respon (061).

Festes Feministes de Calafell treballa, des de l’octubre de l’any passat, per sensibilitzar i prevenir conductes masclistes en espais d’oci. A més d’aquesta campanya per Carnaval, l’objectiu és treballar conjuntament amb d’altres col·lectius feministes per oferir punts liles en les festes majors. Podeu conèixer més sobre l’entitat a la seva pàgina de Facebook.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email