El col·lectiu Festes Feministes de Calafell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cunit, ha posat en marxa una campanya de sensibilització i prevenció de conductes masclistes amb motiu del Carnaval. A més de denunciar les conductes intimidatòries i violentes, un altre objectiu de la campanya és empoderar les dones davant de les actituds masclistes que es puguin trobar. Els cartells de la campanya lluiran en equipaments municipals, comerços i en les carrosses i comparses participants en la Rua de Cunit, de dissabte.

Mitjançant la campanya Per Carnaval no tot s’hi val, es recorda els telèfons on es poden adreçar les víctimes d’assetjament i agressions. Es tracta de telèfons especialitzats, gratuïts i amb disponibilitat 24 hores de la línia d’atenció contra la violència masclista de l’Institut Català de les Dones (900 900 120), i el telèfon de CatSalut Respon (061).

Festes Feministes de Calafell treballa, des de l’octubre de l’any passat, per sensibilitzar i prevenir conductes masclistes en espais d’oci. A més d’aquesta campanya per Carnaval, l’objectiu és treballar conjuntament amb d’altres col·lectius feministes per oferir punts liles en les festes majors. Podeu conèixer més sobre l’entitat a la seva pàgina de Facebook.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email