L’Ajuntament de Cunit i l’Institut Ernest Lluch i Martín de Cunit signen un conveni per desenvolupar el projecte REACCIONA.

Aquest projecte consisteix en la creació per part dels alumnes de 3r i 4rt d’ESO de l’Institut, d’un curtmetratge relacionat amb una ONG o entitat, escollida pels alumnes, d’entre  d’una bossa d’ONG i entitats amb necessitats d’un producte audiovisual per al seu funcionament: un vídeo de presentació de l’entitat, presentació d’un programa concret, vídeo per sensibilitzar sobre una temàtica, etc… El projecte REACCIONA possibilitarà que els alumnes realitzin aquesta obra audiovisual col·laborant amb la ONG escollida.

Apart d’aquesta vessant social, l’altra sentit del projecte REACCIONA és, per una banda l’adquisició dels aprenentatges tècnics, introducció al llenguatge i descoberta del món audiovisual. Per altra banda, aprofita l’atracció que això genera en l’alumnat, per afegir motivació i aprofundir així en l’aprenentatge i la investigació sobre temàtiques de cooperació, solidaritat, medi ambient i cultura de pau.

En paraules del regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit, Jaume Casañas, “l’experiència d’aquest projecte és molt positiva pels joves que hi participen. Des de la Regidoria volem donar suport a l’Institut en tot tipus de convenis i polítiques educatives que intentin millorar l’entorn dels joves i el projecte Reacciona és molt positiu per a tots els que hi participen, doncs prendre consciencia de necessitats socials, del voluntariat i les noves tecnologies són valors molt importants per la seva educació i pel seu futur”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email