Dimecres passat l’Ajuntament de Cunit i l’Església Cristiana Evangèlica de Cunit van signar un conveni de col·laboració per atendre situacions puntuals d’emergència d’habitatge. L’Església Cristiana Evangèlica de Cunit té entre els seus fins estatutaris l’objectiu d’ajudar a les persones i col·lectius més desfavorits i que es trobin en una situació de risc d’exclusió social.

Així, l’Hogar Cristiano Casa Yireh de l’Església Evangèlica, acull puntualment a famílies derivades des de Serveis Socials, que es troben en situació d’emergència de l’habitatge, com pot ser la pèrdua del seu habitatge.

L’Ajuntament de Cunit col·laborarà amb l’Església Cristiana Evangèlica de Cunit, amb 3.000 euros, que serviran per a sufragar les despeses d’aquestes actuacions (consums de llum, aigua, aliments, roba…).

Montse Cámara, regidora de Serveis Socials, valora molt positivament aquest acord “és un nou pas a la col·laboració estreta que l’ajuntament de Cunit, i els Serveis Socials, manté amb l’Església Evangèlica des de fa temps per donar solució a situacions vulnerables de famílies del municipi”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email