El passat dimarts una delegació cunitenca; la Directora de l’Escola Sol Cunit, la Presidenta de l’AMPA de la mateixa escola i el regidor d’Ensenyament, es va reunir amb el Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament per solucionar i donar resposta a les necessitats educatives de la  Escola Sol Cunit i del poble en general.

Solucionar els problemes de les goteres i la calor al Sol Cunit, la potenciació del Pla Educatiu d’Entorn, i enfortir la tasca de l’Escola d’Adults Dolors Paul, van ser alguns dels temes que es van tractar.

Des de la Regidoria d’Ensenyament es va posar enfasi en la problemàtica de la MATRICULA VIVA i del reforç dels recursos educatius dels centres de cara a aquest curs escolar però sobretot per l’any vinent.

En paraules del Regidor Jaume Casañas:

“Personalment vull agrair a la Direcció del centre i a la Presidenta de l’AMPA per treballar de la mà amb l’Ajuntament per aconseguir la millorar de l’Ensenyament a Cunit, qui surt més beneficiat són els infants, famílies i professorat. Treballant junts trobem millores per tots i totes.”

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email