En una situació de recessió sobrevinguda per la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament de Cunit ha volgut continuar donant suport al teixit comercial del municipi.

Després de crear un fons d’ajudes especial per tot el col·lectiu d’empresaris i petits comerciants, l’Ajuntament ara ha volgut crear una imatge (conjuntament amb Cubelles) que convidi a cunitencs i cunitenques a quedar-se a Cunit alhora de fer les compres.

Es tracta d’una acció que consisteix en una campanya d’informació i promoció del comerç local amb l’objectiu de contribuir, des de la corporació local, al manteniment i creixement de l’activitat productiva del nostre municipi. En aquest sentit, s’ha treballat per a crear una imatge i eslògan per a promoure el consum de proximitat en les botigues dels nostres barris.

La campanya ha consistit en el disseny i producció de cartells i adhesius que es repartiran pels establiments comercials, i banderoles que ja llueixen a fanals de diferents punts de Cunit, com a l’eix principal de la C3.

Amb tot plegat, es pretén contribuir al manteniment i creixement de l’activitat productiva local.

En paraules de la regidoria Beatriz Luque “En un moment en què les nostres botigues han i estan patint els efectes de la pandèmia, cal ser solidaris i contribuir, entre tots i totes, a la seva recuperació. Les botigues de barri son agents econòmics que col·laboren en la cohesió social i territorial del municipi i és el moment de donar-les suport”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email