En una situació de recessió sobrevinguda per la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament de Cunit ha volgut continuar donant suport al teixit comercial del municipi.

Després de crear un fons d’ajudes especial per tot el col·lectiu d’empresaris i petits comerciants, l’Ajuntament ara ha volgut crear una imatge (conjuntament amb Cubelles) que convidi a cunitencs i cunitenques a quedar-se a Cunit alhora de fer les compres.

Es tracta d’una acció que consisteix en una campanya d’informació i promoció del comerç local amb l’objectiu de contribuir, des de la corporació local, al manteniment i creixement de l’activitat productiva del nostre municipi. En aquest sentit, s’ha treballat per a crear una imatge i eslògan per a promoure el consum de proximitat en les botigues dels nostres barris.

La campanya ha consistit en el disseny i producció de cartells i adhesius que es repartiran pels establiments comercials, i banderoles que ja llueixen a fanals de diferents punts de Cunit, com a l’eix principal de la C3.

Amb tot plegat, es pretén contribuir al manteniment i creixement de l’activitat productiva local.

En paraules de la regidoria Beatriz Luque “En un moment en què les nostres botigues han i estan patint els efectes de la pandèmia, cal ser solidaris i contribuir, entre tots i totes, a la seva recuperació. Les botigues de barri son agents econòmics que col·laboren en la cohesió social i territorial del municipi i és el moment de donar-les suport”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email