L’ajuntament de Cunit obté, per cinquè any consecutiu, el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona en relació a la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

Aquesta edició, un cop feta la valoració per part de la Facultat de Ciències de Comuniació de la UAB, l’ajuntament de Cunit repeteix la màxima puntuació de 2021 amb un 94%.

La UAB analitza més de 52 indicadors de transparència relatius a la informació que ofereixen les webs de les institucions públiques sotmeses a escrutini. Es valora especialment no el simple fet que tal informació estigui publicada, sinó que sigui clara i fàcil de trobar, fent èmfasi en la rendició de comptes a la ciutadania.

L’ajuntament de Cunit renova aquest guardó que ve obtenint des de 2018:

Puntuacions anteriors:

2018: De 52 indicadors es complien 29, és a dir un 55,77%.

2019: De 48 indicadors es complien 45, és a dir un 93,75%,

2020: De 52 indicadors es compleixen 48, és a dir un 92,31%.

2021: De 52 indicadors es compleixen 49, és a dir un 94,23%.

2022: De 52 indicadors es compleixen 49, és a dir un 94%

La desena edició d’aquest guardó ha comptat amb l’assistència per part de l’ajuntament de Cunit, de David Marquínez, regidor de Tecnologia, Informació i Transparència: “Renovar aquest segell de nou amb un 94% ens dona garanties  de compliment de la llei pel que fa a la gestió de la informació pública a l’ajuntament de Cunit. Darrera d’aquest segell hi ha molta feina interna que no es veu per arribar a oferir a la ciutadania tota la informació de caire públic, de forma entenedora i fàcil de trobar al nostre web”.

El segell Infoparticipa es concedeix a partir de la tasca d’avaluació realitzada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email