L’ajuntament de Cunit obté, per segon any consecutiu, el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona cada any en relació a la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

Aquesta edició, un cop feta la valoració per part de la Facultat de Ciències de Comuniació de la UAB, Cunit ha obtingut el 92,31%.

L’ajuntament de Cunit no havia obtingut en cap edició aquest guardó fins l’any passat.

Puntuacions anteriors:

2018: De 52 indicadors es complien 29, és a dir un 55,77%.

2019: De 48 indicadors es complien 45, és a dir un 93,75%,

2020: De 52 indicadors es compleixen 48, és a dir un 92,31%.

Aquesta 9a edició la UAB ha afegit nous requisits per tal d’avaluar la transparència dels ens locals durant el 2020 i ha incrementat els indicadors fins a 52. Així mateix, manté el nivell d’exigència de qualitat de la informació. No és suficient que la informació estigui, sinó que s’ha de poder trobar amb facilitat, ha d’estar totalment actualitzada i ha de ser comprensible.

David Marquínez, regidor de Noves Tecnologies, ha assistit a l’acte de lliurament en representació del Consistori: “És una satisfacció recollir aquest segell per l’Ajuntament de Cunit, que a banda del reconeixement pel que fa a la transparència en la comunicació pública, aporta un valor afegit a la gestió municipal. Aquest any repetim guardó, això vol dir que seguim en el bon camí de posar a disposició de la ciutadania tota la informació de la gestió pública”.

Els ítems es centren en la transparència de la Corporació i també en la Informació per la Participació Ciutadana.

L’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras felicita de nou l’administració “renovar aquest Segell significa que l’ajuntament de Cunit com a administració té un excel·lent nivell de transparència i en aquest camí continuarem portant a terme les polítiques públiques al nostre municipi, treballar mirant als ulls de la nostra ciutadania i  creant mecanismes de participació”.

 

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email