L’ajuntament de Cunit obté, per segon any consecutiu, el Segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona cada any en relació a la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

Aquesta edició, un cop feta la valoració per part de la Facultat de Ciències de Comuniació de la UAB, Cunit ha obtingut el 92,31%.

L’ajuntament de Cunit no havia obtingut en cap edició aquest guardó fins l’any passat.

Puntuacions anteriors:

2018: De 52 indicadors es complien 29, és a dir un 55,77%.

2019: De 48 indicadors es complien 45, és a dir un 93,75%,

2020: De 52 indicadors es compleixen 48, és a dir un 92,31%.

Aquesta 9a edició la UAB ha afegit nous requisits per tal d’avaluar la transparència dels ens locals durant el 2020 i ha incrementat els indicadors fins a 52. Així mateix, manté el nivell d’exigència de qualitat de la informació. No és suficient que la informació estigui, sinó que s’ha de poder trobar amb facilitat, ha d’estar totalment actualitzada i ha de ser comprensible.

David Marquínez, regidor de Noves Tecnologies, ha assistit a l’acte de lliurament en representació del Consistori: “És una satisfacció recollir aquest segell per l’Ajuntament de Cunit, que a banda del reconeixement pel que fa a la transparència en la comunicació pública, aporta un valor afegit a la gestió municipal. Aquest any repetim guardó, això vol dir que seguim en el bon camí de posar a disposició de la ciutadania tota la informació de la gestió pública”.

Els ítems es centren en la transparència de la Corporació i també en la Informació per la Participació Ciutadana.

L’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras felicita de nou l’administració “renovar aquest Segell significa que l’ajuntament de Cunit com a administració té un excel·lent nivell de transparència i en aquest camí continuarem portant a terme les polítiques públiques al nostre municipi, treballar mirant als ulls de la nostra ciutadania i  creant mecanismes de participació”.

 

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email