El Club de Futbol Cunit ha aconseguit un total de 56 punts en la temporada. Els jugadors, majoritàriament cuntiencs, han demostrat una gran qualitat tècnica i una excel·lent actitud en el terreny de joc, aconseguint la victòria en molts partits de forma contundent.

La victòria del Club de Futbol Cunit ha estat possible gràcies a l’esforç i el treball en equip dels jugadors, així com a la gran direcció tècnica del cos tècnic del club. Els jugadors han estat capaços de superar els seus rivals amb un joc atractiu i eficaç, i han demostrat un gran compromís amb el club.

Un gol de Mario Agustín en el minut 29 de partit donava la victòria per la mínima al club cunitense i es proclamava campió del grup 24 de Quarta Catalana al camp del segon classificat, el filial de l’UE Valls.

L’Ajuntament de Cunit reconeix la victòria del Club de Futbol Cunit

L’Ajuntament de Cunit ha felicitat el Club de Futbol Cunit per la seva victòria en la Lliga del grup 24 de 4a Catalana en la temporada 22/23. L’alcalde Jaume Casañas i el regidor d’Esports Xavier Lorenzo han expressat la seva admiració per l’excel·lent temporada que ha fet el club, i han reconegut el gran esforç i dedicació dels jugadors i del cos tècnic.

El Club de Futbol Cunit vol agrair a tots els seus aficionats i seguidors el suport i l’afecte que han demostrat durant tota la temporada. Aquesta victòria no hauria estat possible sense la seva ajuda i suport, i per això el club vol expressar la seva gratitud a tots els que han estat al seu costat durant aquesta temporada inoblidable, entre ells un grup fidel de joves que els han seguit jornada rere jornada.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email