El municipi de Cunit ha estat inclòs en la darrera actualització de localitats afectades pel Pla Especial de Sequera. Això significa que són d’aplicació les restriccions tant en àmbit públic com en àmbit privat.

En l’àmbit municipal les limitacions d’aigua se centren en el reg d’espais verds públics, limitat a la supervivència de jardins i plantes. Aquesta restricció també s’aplica als domicilis si no s’opta per aigua regenerada.

Es limita l’aigua a 230 litres per habitant i dia.

Es prohibeix l’ús de l’aigua per regar la gespa en tots els casos, excepte en superfícies destinades a la pràctica de l’esport o aquell reg que es faci reulititzant aigües de pluja recollides de les teulades o bé de depuradores.

L’ajuntament deixa de netejar els carrers, paviments o clavegueram amb aigua potable. I manté tancats fins a nou avís els WCs de la platja, dutxes i rentapeus.

Les piscines d’aigua dolça que disposin de sistemes de recirculació sempre amb les quantitats mínimes per garantir la qualitat sanitària de l’aigua que ara estiguin buides es poden omplir de forma parcial. Igual que les piscines desmuntables de menys de 500 litres destinades al bany d’infants.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email