Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Aquest matí, la gent gran de Cunit ha començat a rebre les mascaretes que els està proporcionant l’Ajuntament gràcies a la confecció del grup de cosidores del municipi, que des del principi de l’estat d’alarma, estan dedicant el seu temps i els seus coneixements a crear aquests elements de protecció i d’altres com bates pels centres hospitalaris. Per això, l’Ajuntament insisteix en agrair la seva solidaritat un cop més.

Després de les residències i del personal dels serveis essencials, ara són 4.000 mascaretes que l’ajuntament està portant a les persones majors de 65 anys als seus domicilis. Personal municipal de l’Ajuntament i voluntaris de Protecció Civil estan fent el repartiment a les cases i lliurant en un sobre una mascareta per veí de més de 65 anys.

L’Ajuntament està en procès d’adquirir-ne més que també es lliuraran a la resta de la població, en franges d’edats. És a dir, després de la gent gran del nostre municipi, es continuarà baixant en edat per trams.

Des del principi d’aquesta crisi sanitària, l’Ajuntament de Cunit està dedicat exclusivament a fer tot allò que està a les nostres mans per protegir a tota la ciutadania.

L’ús de la mascareta és recomanable a l’hora d’evitar contagis. Cal recordar que la distància de seguretat és de 2mts.

Si heu de fer compres o gestions essencials, useu la mascareta i guants. Però si es pot evitar, quedeu-vos a casa, aquesta és la única vacuna que tenim ara mateix.

Recordeu: Si teniu qualsevol necessitat o emergència recordeu que cal trucar al 977 67 40 80, de dilluns a divendres de 9 a 14h i també a la Policia Local (977 67 50 48).

Galeria d'imatges