Aquest passat dimecres, dia 15, el Departament de Tecnologia, Informació i Transparència de l’Ajuntament de Cunit va organitzar un curs de formació per als treballadors municipals centrat en les novetats del programa de gestió d’expedients i la seu electrònica. L’objectiu d’aquesta sessió era actualitzar els coneixements del personal i assegurar-se que tots estiguin al dia amb les últimes millores tecnològiques implementades per l’aplicació.

El curs, que va tenir lloc a la sala d’actes de l’Escola de Formació d’Adults Dolors Paul, va reunir en diferents sessions a una trentena de treballadors de diverses àrees. Durant la jornada, es van presentar les noves funcionalitats del programa de gestió d’expedients, que faciliten la tramitació i seguiment dels expedients administratius, així com les actualitzacions en la seu electrònica que milloren l’accés i la transparència per als ciutadans.

David Marquínez, el regidor de Noves Tecnologies, va destacar la importància d’aquesta formació: “És fonamental que els nostres treballadors estiguin al corrent de les últimes novetats tecnològiques per poder oferir un servei de qualitat als ciutadans. Aquesta formació no només millora les seves habilitats, sinó que també contribueix a una administració més eficient i transparent.”

Els participants van valorar molt positivament la sessió, destacant la seva utilitat i aplicabilitat immediata. Amb iniciatives com aquesta, l’Ajuntament de Cunit reafirma el seu compromís amb la formació contínua i la millora dels serveis públics.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email