• El consistori va rebre als i les jugadores el passat dilluns dia 23 de juliol a les 18 hores

El Club Vòlei Cunit ha fet una temporada excepcional i tots dos equips, tant el cadet com el sènior masculí han aconseguit ascendir de divisió en ambdues categories. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Cunit els ha volgut fer un reconeixement especial i els va rebre el passat dilluns dia 23 de juliol al consistori on els van entregar una placa commemorativa.

Pel que fa a l’equip cadet s’ha fet amb la primera plaça del seu grup i s’ha assegurat per la pròxima temporada l’ascens a tercera divisió i han quedat quartes al Campionat de Catalunya a la lliga Cadet Preferent. Per la seva banda, l’equip sènior masculí ha guanyat l’ascens a primera divisió després de lluitar per aquesta plaça durant dos anys consecutius.

El regidor d’esports Ivan Faccia va voler felicitar a tots dos equips, principalment per practicar un esport tan poc practicat en l’àmbit general a Espanya i va lloar a l’equip femení perquè a més de ser un esport minoritari també ho és més a les competicions femenines.

Ivan Faccia va recordar la primera vegada que va veure un partit de vòlei i com va quedar de sorprès, ja que és un esport que tant si marquen un punt com si el perden, s’abracen i treballen en equip. Va voler remarcar que el vòlei és com la vida, en la que a vegades es perd o es guanya, però en el que l’esforç col·lectiu és la base.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email